ONS TEAM

Home » Ons team » FLoris van t Veer

Floris van ’t Veer

fleet Manager

Al zeker 5 generaties is de familie van ‘t Veer actief in de binnenvaart. Floris groeide op aan boord van het binnenvaartschip van zijn ouders. Hij volgde het MBO Rijn- en Binnenvaart en daarna bouwde hij zijn ervaring veder op in de praktijk aan boord van ms Ferramenta in de Rijn- en Moezelvaart.

In 2002 kocht Floris zijn eigen schip Nostra Nave en transporteerde 14 jaar lang samen met zijn vrouw voornamelijk grondstoffen voor de bouw. In 2016 werd de Nostra Nave verkocht, waarna Floris aan de slag ging als kapitein binnen Shipping Factory. Na de overname van Shipping Factory door Delfia Inland Shipping in het najaar van 2021 is hij blijven varen op mcs Factotum.

Zijn ervaring als zelfstandig ondernemer en als kapitein binnen Shipping Factory komen goed van pas bij een nieuwe uitdaging in zijn carière, de functie van fleetmanager. Medio 2022 is hij met zijn werkzaamheden als fleetmanager bij Delfia Inland Shipping van start gegaan. Floris is verantwoordelijk voor de operationele zaken van de Alfa Verde, Alfa Nero en mps Thalassa.

Fleet Manager
015 203 39 50
f.vantveer@delfiainlandshipping.nl
Schuiven naar boven